Председателката на комисията по отбрана в германския парламент Мари-Агнес Щрак-Цимерман

...
Председателката на комисията по отбрана в германския парламент Мари-Агнес Щрак-Цимерман
Коментари Харесай

Германия: Путин грешно е пренебрегнал всички предупрежденията за опасност, сега търси на кой да прехвърли вината

Председателката на комисията по защита в немския парламент Мари-Агнес Щрак-Цимерман съобщи, че терористичната офанзива в концертна зала в Москва, при която бяха убити повече от 130 души, е " сериозен удар " по съветските органи за сигурност, заяви ДПА.

В изявление за днешното издание на в. " Билд " Щрак-Цимерман, която е специалист по защитата от най-малката партия в немската ръководеща коалиция – " Свободните демократи ", означи, че е имало предизвестия преди офанзивите.

Западни и американски разследващи служби при започване на месеца сигнализираха, че е допустимо да следва офанзива и посолството на Съединени американски щати в Москва прикани жителите си да заобикалят огромни скупчвания на хора, защото имало информация, че екстремисти възнамеряват да нападат огромни събирания в съветската столица, в това число концерти, показва ДПА, цитира Факти и Българска телеграфна агенция.

Тя изрази неразбиране от неналичието на спомагателни ограничения за сигурност поради тази информация, " даже съответно по отношение на концерти ".

" Очевидно е, че (руският президент Владимир) Путин изцяло неправилно е решил тези предизвестия и не се е отнесъл към тях задоволително съществено, и в този момент се пробва да отклони вниманието от тях ", акцентира Щрак-Цимерман.

В своя тирада по-рано тази седмица съветският водач отхвърли предизвестията и ги назова западни провокации, с които се цели подкопаването на Русия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР