Председател на парламентарната група на коалицията ГЕРБ-СДС ще бъде Десислава

...
Председател на парламентарната група на коалицията ГЕРБ-СДС ще бъде Десислава
Коментари Харесай

Борисов: Натаманиха разликата, за да ни изпревари Има такъв народ

Председател на парламентарната група на обединението ГЕРБ-СДС ще бъде Десислава Атанасова. Това показа на брифинг пред съпартийците си водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Заместници на Атанасова ще бъдат Румен Христов, Тома Биков и Александър Ненков.

" Разликата най-после трябваше да я натамянават, с цел да може " ИТН " да излезе малко пред нас ", съзря интрига и манипулиране на изборните резултати от 11 юли Борисов, макар че неколкокатно съобщи, че няма да подава тъжба за това.

Председателят на ГЕРБ посочи, че даже да са били спечелили изборите, то от обединението е нямало да излязат с съответно предложение за състав на тяхно държавно управление.

Борисов даде коментар и за проблемите в опазването на здравето в страната.

" Искам, когато отидете в Народното събрание, да се концентрирайте в една цел – да запазим човешки животи. Виждаме какво става с вируса във Франция и Гърция...Цялата страна видя, че Кацаров е измамник, само че Радев стои зад него ", засегнат е някогашният министър председател.

" Ако бях аз, щях да се извиня на медиците - това е моделът " Борисов ". Балтов, Кантарджиев и Мутафчийски са хората, които изнесоха пандемията на ръцете си ",

" Защо вървях и се молих в Европа, с цел да се изхвърлят в този момент 20 000 ваксини ", попита Бойко Борисов и добави, че желае да се възвърне имунизационния развой: " Сега сме на 15% имунизация ".

" Нека всички се имунизираме, даже и аз, като персонален образец – макар че развихрям от антитела. За да ми отмъстят, стопираха зелените коридори, пробвайте се да възстановите имунизация, помоли водачът на ГЕРБ депутатите си от 46-тото Народно събрание.

" Какво направиха от служебното държавно управление? Как хората усетиха разликата? Страхотни назначения, почтени, прозачни – Радев за два месеца сподели противоположната страна на Луната ", иронизира служебното държавно управление Борисов.

Бел.ред.
И двете партии, Има Такъв Народ и ГЕРБ, на думи са твърдо за мажоритарния избор и имат общо 128 депутата. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР