Предприети са всички необходими мерки за охраната на обществения ред,

...
Предприети са всички необходими мерки за охраната на обществения ред,
Коментари Харесай

Изборният ден започна в спокойна обстановка

Предприети са всички нужни ограничения за защитата на публичния ред, пожарната сигурност и обезпечаване на умерено протичане на изборния ден.
На 2-ри октомври в Плевен изборният ден стартира към 7:00 часа, секционните пространства са предадени на съответните изборни комисии. Няма регистрирани съществени нарушавания на публичния ред преди началото на изборите. Това осведомиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Плевен.

От там напомнят, че в изборните пространства не се позволяват въоръжени лица и такива, носещи предмети, рискови за живота и здравето. Служителите на Министерството на вътрешните работи обезпечават външната защита на изборните места. Те се намесват за възобновяване на реда, когато това е належащо и има надлежно решение на изборната комисия.
Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой на денонощната телефонна линия 02/90112 98, както и имейл[email protected]
В днешния ден чиновниците на секторите „ Български документи за идентичност “ в ОДМВР - Плевен и районно управление (на МВР) при ОДМВР ще работят от 08:30 до 19:30 часа и ще издават удостоверения (за изгубени, откраднати, развалени, унищожени или с изминал период персонални карти) с оглед жителите да могат да упражнят изборните си права.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР