Предприети са действия за цялостното изясняване на инцидент, при който

...
Предприети са действия за цялостното изясняване на инцидент, при който
Коментари Харесай

Гонката край Девня завършила с истински екшън и стрелба

Предприети са дейности за цялостното изясняване на случай, при който недееспособен юноша направи опит да избегне полицейска инспекция. Днес, към 11.00 часа, на входа на село Генерал Колево, чиновници на реда подали сигнал със стоп палка за прекъсване и осъществяване на инспекция към лидера на лек автомобил „ Опел Астра “, напомнят от пресцентъра на полицията във Варна.

Той обаче траял придвижването си, което наложило да бъде последван от полицейски екип с микробус „ Фиат Ивеко “ в специфичен режим на придвижване, с пуснати звуков и светлинен сигнал. В края на селото лидерът на опела позволил ПТП със служебния микробус на ОДМВР - Варна. След случая е открита самоличността на каралия - А.М. /19 г./ от шуменското село Пет могили, недееспособен. Двамата му спътници побягнали, с цел да се укрият. След отправено устно предизвестие, полицейски чиновник създал два изстрела със служебното си оръжие.

Един от младежите, на 17 години, е получил рана в седалищния мускул. Настанен е в болница, няма заплаха за живота му. Продължават дейностите по търсене на избягалия. За случая е известен прокурор при Районна прокуратура – Девня, както и следовател при Окръжна следствена работа – Варна, по случая се води инспекция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР