Предполагам, че ще се изненадате като разберете, че общото между

...
Предполагам, че ще се изненадате като разберете, че общото между
Коментари Харесай

От Лео ди Каприо до Хоакин Финикс – холивудски звезди със славянски корени

Предполагам, че ще се изненадате като разберете, че общото сред Леонардо ди Каприо, Нина Добрев и Хоакин Финикс е не е единствено това, че са любимци на кинофеновете, а и в това, че всички те са със славянски корени. И в случай че мислите, че приказвам за измислени роднински връзки, които стигат до пет-шест генерации обратно, надълбоко се лъжете. Освен че част от звездите се гордеят с баби и дядовци, родени в славянски страни, има и такива, които могат да се похвалят с родители от славянски генезис. 

Говори ли ви нещо името Ирина Шайхлисламова от Еманжелинск? Това са същинското име и родното място на супермодела – секссимвол и някогашна другарка на Брадли Купър. Манекенката наследява от татко си смуглата кожа и гъстата тъмна коса, а от майка си – зелените очи. Такава хубавица няма по какъв начин да остане незабелязана на всяко светско събитие – с или без мъж до себе си.
    View this post on Instagram           
A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Aug 22, 2019 at 7:34am PDT

А като приказваме за мъже, почтени за красиви супермодели, един от тях несъмнено е. Оказва се, че майка му има германско-руски генезис. Бабата по майчина линия на артиста от – Хелена Индербиркин, родена като Елена Смирнова, е била съветска емигрантка в Германия.
    View this post on Instagram           
A post shared by Leonardo DiCaprio | FanPage™ (@leo_dicaprioreo) on Jun 26, 2019 at 2:58am PDT

Едно от най-приказните девойки на Бонд –  Олга Куриленко , също е със славянски корени. Освен че е изявена актриса и сполучлив модел, Куриленко е и огромен герой. Тя не винаги е имала елементарен живот, като детството ѝ минава в Бердянск, Украйна, а грижите за нея са поверени единствено на бедната ѝ майка. Но по време на пътуване до Москва в тинейджърските години момичето получава необикновен късмет – видяно е от фешън скаути. И на 16 години се мести в сантименталния и изпълнен с доста благоприятни условия Париж. 

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР