Предполагам, че по тази причина Цацаров обяви оставката си. Познавайки

...
Предполагам, че по тази причина Цацаров обяви оставката си. Познавайки
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Зад оставката на Цацаров има има гнусна задкулисна сделка

Предполагам, че затова Цацаров разгласи оставката си. Познавайки го, наложително има гнусна подмолна договорка ". Така юрист Николай Хаджигенов от " Отровното трио " разяснява в предаването " Денят с Веселин Дремджиев " оповестената през днешния ден от Сотир Цацаров оставка.

Според него Цацаров е върха от поредицата отвратителни основни прокурори и е посочил какъв не би трябвало да е един основен прокурор. " Тук несъмнено, изключвам Гешев, който е отвън всевъзможни ранглисти. Най-видимият грях на Цацаров е точно Иван Гешев ", е мнението на Хаджигенов.

Ивайло Мирчев от " Демократична България " счита, че Цацаров умерено е можел и да не подаде оставка, тъй като измененията в структурата на КПКОНПИ предстоят скоро и евентуално ще се случат до март, който период си слага и сегашният началник на антикорупционната комисия. Той е на мнение, че с оставката си Цацаров желае да избяга от отговорност. " Няма да позволим това да се случи ", закани се депутатът от " Демократична България ".

По отношение на ориста на основния прокурор Иван Гешев Ивайло Мирчев сподели, че февруари месец в Народното събрание ще бъдат импортирани измененията, касаещи измененията в прокуратурата и Висш съдебен съвет. Не съм уверен, че резултат ще има за два - три месеца обаче заради доста особености. Важното е да се постави завършек на тази надменност и безсрамие, и Иван Гешев да дава отговор за дейностите си, акцентира Ивайло Мирчев.

Крум Зарков от Българска социалистическа партия акцентира, че първо оставката на Сотир Цацаров би трябвало да стане факт, по-късно да се видят претекстовете за нея и чак тогава да има мнения. " Промяната на политическата конюнктура беше ясно, че ще докара до тези промени. Това решение няма да спре новото болшинство в Народното събрание да направи качествени промени в КПКОНПИ ", уточни Зарков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР