Предполагаемият следващ президент на Индонезия Прабово Субианто каза, че икономическият

...
Предполагаемият следващ президент на Индонезия Прабово Субианто каза, че икономическият
Коментари Харесай

Индонезийският Прабово обещава да увеличи икономическия растеж до 8% в рамките на пет години

Предполагаемият идващ президент на Индонезия Прабово Субианто сподели, че икономическият напредък може да се форсира до 8% в границите на пет години и даде обещание да поддържа фискална дисциплинираност, когато поеме кормилото на най-голямата стопанска система в Югоизточна Азия.

Говорейки на капиталов конгрес в Джакарта във вторник, Прабово също даде обещание равномерен преход от настоящето държавно управление на Джоко Видодо и сподели, че неговата администрация ще надгражда върху икономическите основи, сложени от него предходник.

Бившият боен военачалник и сегашен министър на защитата завоюва близо 60 % от гласовете на изборите през февруари, съгласно неофициални резултати от пробни бюлетини. Официалните резултати би трябвало да бъдат оповестени този месец и в случай че бъдат доказани, Прабово ще бъде встъпил в служба като президент през октомври.

Подпомогната от удобни за бизнеса политики и инфраструктурен подтик при Widodo, Индонезия се трансформира в една от най-привлекателните нововъзникващи компании в св...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР