Предотвратяването на влизането на Украйна в Северноатлантическия алианс остава една

...
Предотвратяването на влизането на Украйна в Северноатлантическия алианс остава една
Коментари Харесай

Песков: Една от целите на специалната военна операция е предотвратяването на влизането на Украйна в НАТО

Предотвратяването на влизането на Украйна в Северноатлантическия алианс остава една от задачите на специфичната военна интервенция. Това сподели пред публицисти прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

„ Разбира се, тъй като в противоположен случай това би представлявало сериозна, забележителна опасност за сигурността на страната ", сподели още Песков.

Коментирайки настоящото посещаване на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг в Киев, Песков уточни, че в тази връзка Кремъл няма оценки за вероятностите за влизане на Украйна в НАТО: „ Не, в Кремъл няма оценки за вероятностите. "

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг направи необявено посещаване в Киев в четвъртък. Посещението на Столтенберг идва 14 месеца след съветската инвазия и преди предстоящата украинска контраатака.

По-рано този месец Столтенберг предложения украинския президент Володимир Зеленски на срещата на върха на НАТО през юли. Той също по този начин съобщи, че съветският президент Владимир Путин е " желал да затръшне вратата на НАТО ", само че " не е съумял ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР