Предложенията на Възраждане, внесени на първо четене, бяха подкрепени от

...
Предложенията на Възраждане, внесени на първо четене, бяха подкрепени от
Коментари Харесай

Депутатите отхвърлиха нулевата ДДС ставка за храни и лекарства

Предложенията на " Възраждане ", импортирани на първо четене, бяха подкрепени от ГЕРБ-СДС и от Движение за права и свободи. Цончо Ганев от вносителите упрекна властта в неналичието на поддръжка в изискванията на задълбочаващата се рецесия:

" Има остра потребност хора, които се борят и в края на месеца са пред избора, дали да си платят тока и режийните разноски, или да си купят храна и медикаменти. Има потребност тъкмо тези хора да бъдат подкрепени в този миг най-малко да могат да си платят обикновените хранителни артикули, тъй като е доста елементарно от тази естрада и в тази зала да обясняваме по какъв начин нещата се случват, държавното управление работи, не, държавното управление не работи! ".

Депутатът Искрен Митев от " Продължаваме промяната " назова " популизъм " предложенията на " Възраждане " и напомни, че ръководещите приготвят антикризисни ограничения, написа БНР:

" Даже този петък ще бъде идната среща, където се надявам, че към този момент ще бъдат извънредно решени. От друга страна вашето предложение е просто неизпълнимо, то, като множеството ваши оферти, е едно недобро предложение, едно популистко предложение, което няма по какъв начин да се случи ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР