Предложенията към защитниците били с непроменени финансови условия Защитниците Иван

...
Предложенията към защитниците били с непроменени финансови условия Защитниците Иван
Коментари Харесай

Двама национали отказват да преподпишат с ЦСКА

Предложенията към бранителите били с непроменени финансови условия
Защитниците Иван Турицов и Енес Махмутович карат последните си месеци в ЦСКА. Договорите на двамата изтичат през лятото и по всичко проличава, че няма да бъдат възобновени, написа „ Тема Спорт “. Те получиха оферти за нови договори при започване на тази година. Офертата на ЦСКА обаче е била българският и люксембургският национал да продължат да носят алената фланелка при същите финансови условия, както до момента. Те са отхвърлили тези оферти, като биха се съгласили да преподпишат единствено при повишение на месечните им хонорари. От клуба обаче най-малко към този момент нямат планове да удовлетворят настояванията им. Така Турицов и Махмутович ще изоставен Борисовата градина през лятото като свободни сътрудници.

По време на зимния трансферен прозорец имаше сериозен интерес към родния национал от страна на швейцарския Сион. В последна сметка до договорка не се стигна, само че ЦСКА се подсигури с негов заместител и действителна опция за пролетния полусезон – Мартин Стойчев. Именно някогашният футболист на Септември и Арда стартира като титуляр в последния мач на армейците против Берое (3:0), защото Турицов лекува контузия в аддукторите. Той няма да е подготвен и за гостуването на ЦСКА 1948 в Бистрица на следващия ден, тъй че младежкият национал още веднъж ще започва от първата минута. Твърде евентуално е той последователно да бъде интегриран като константна фигура в 11-те предвид на изтичащия контракт на Турицов.

Освен Махмутович още двама централни бранители не са възобновили контрактите си с ЦСКА. Става въпрос за нидерландците Юрген Матей и Мено Кох. Вторият сигурно напуща през лятото като свободен сътрудник, а бъдещето на капитана ще се взема решение в идващите месеци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР