Предлагаме ви една по-различна DIY идея – за фитнес уред,

...
Предлагаме ви една по-различна DIY идея – за фитнес уред,
Коментари Харесай

Фитнес уредът за цяло тяло, който можем да си направим у дома

Предлагаме ви една по-различна DIY концепция – за фитнес апарат, с който може да упражняваме цялото тяло.

Който от вас е търсил добър чеп за тренировки, знае какъв брой безценен по принцип е този артикул. И откакто се захаби от приложимост рядко изгаряме от предпочитание да го изхвърлим. Защо вместо това не го рециклираме?

Скъпите облекла за фитнес нормално са направени от първокласен разтеглив материал, който да разрешава независимост на придвижването. Можем да използваме това качество на остарелия си чеп, като го превърнем в ластик за тренировки.

Тяхното само значимо качество е да могат да се разтягат свободно, по тази причина умерено можем да си ги създадем от различен разтеглив материал. Единственото, по което ще отстъпва нашата DIY версия е може би продължителността на живота й. Но поради, че сме го създали гратис от остаряла дреха, минусът е най-малък.

Можем да си създадем нашите ластици като разрежем плата, тъй че да отстраняваме шевовете и да създадем допустимо най-сходна визия с действителните ластици. Но в случай че желаете да пропуснете тази стъпка, можете непосредствено да употребявате клина, без да го разшивате. Единствената разлика е, че тогава ще имате даже повече противодействие за по-добра подготовка.

Оставяме ви няколко видеа с оферти за тренировки с новия ви апарат по-долу:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР