Предколедна отстъпка от 100 лв през следващите 3 седмициПо-малко от

...
Предколедна отстъпка от 100 лв през следващите 3 седмициПо-малко от
Коментари Харесай

motorola one на специална цена в Технополис

Предколедна отстъпка от 100 лева през идващите 3 седмици
По-малко от месец след формалната премиера на motorola one у нас, марката реши предколедно да зарадва потребителите с още по-добри условия. От на следващия ден, 2 ноември, моделът може да бъде закупен в магазините на Технополис на невероятната цена от 399 лева, която е с 20% по-ниска от премиерната.
  motorola one е най-новият модел на производителя и е част от извънредната стратегия android one
Тя се отличава с постоянни актуализации на сигурността, както и подсигурява, че моделите ще получават първи надграждането на операционните системи. Така motorola one идва с Android Oreo 8.1, като се чака до няколко седмици да получи Android 9.0 Pie, и да е измежду първите с Android Q.

Сред най-отличителните черти на модела са стъкленият съвременен дизайн, издръжливата батерия, камерата, основана за ефектни изявления в обществените мрежи, и чистият Android, допълнен само от Moto Experiences. Motorola One има 19:9 HD+ max vision екран с величина 5,9’’ и ноч.
Същевременно телефонът изпъква с елегантните цветове черно и бяло и извънредно плътно и комфортно тяло.
Забавните и изобретателни функционалности на камерата са още нещо, което отличава модела в този ценови клас. Възможност за боке резултат както на главната, по този начин и на селфи камерата; неповторимият Spot color резултат и синемаграфите са част от впечатляващите функционалности на телефона.  Последнитете са извънредно известни в Instagram, тъй като разрешават да се сътвори атрактивен gif, в който част от картината е замръзнала и прилича “Mannequin Challenge ”, побъркал обществените мрежи наскоро.

Благодарение на усъвършенствания хардуер и олекотения програмен продукт, батерията на motorola one устоя през целия ден на цялостно натоварване. В случай, че въпреки всичко имате потребност от презареждане – единствено с 20 минути на TurboPower зарядното ще получите сила за часове.

Интегрираната в камерата Гугъл Lens дава редица спомагателни функционалности. Всички телефони motorola one имат неограниченото пространство за предпазване на фотоси с висока резолюция в Гугъл Photos за грижливо предпазване на всички мемоари на едно място.

8-ядреният 2.0 GHz процесор Qualcomm Snapdragon 625 и 4 GB RAM подсигуряват, че motorola one ще дава отговор на всички високи условия на своите консуматори,

  “Motorola One съвместява всичко, от което един консуматор има потребност – изчистена и бърза работа, добра камера, доста здрава батерия и хубав дизайн. Поради проявеният интерес към модела, взехме решение да стартираме промоция, с която трансформираме motorola one в самобитен водач в своя ценови клас. ” – сподели Владислава Иванов, общоприет управител на Motorola за Югоизточна Европа.

Промоцията е годна от 0 2.11.2018 година и ще продължи 3 седмици или до привършване на количествата на специфичната цена от 399 лева
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР