Предизвикателствата в социалните мрежи са като лавина - започват, без

...
Предизвикателствата в социалните мрежи са като лавина - започват, без
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс, #bottlecapchallenge, Aviation Gin и как се изложи актьорът

Предизвикателствата в обществените мрежи са като лавина - стартират, без никой да подозира, и опустошават всичко по пътя си.

Новото предизвикателство, което притегли вниманието на много звезди, се назовава #bottlecapchallenge. За да бъде изпълнено добре, би трябвало да отвъртим капачката на бутилка с ритник със завъртане.

Звучи много комплицирано и си е такова, само че показното на Джейсън Стейтъм ни накара да повярваме, че няма невъзможни неща. В това е повярвал и Райън Рейнолдс, който също се включи в #bottlecapchallenge.

Естествено, по негов си автентичен метод. В малко видео виждаме по какъв начин бутилка от неговата марка джин Aviation Gin пътува към Рейнодлс. След промяната на няколко разнообразни фона, най-сетне виждаме по какъв начин тази нищо подозираща бутилка става жертва на нескопосаните дейности на артиста.

Райън Рейнолдс се опита да извърши предизвикването, само че вместо с финес да отвърти капачката - опустоши цялата бутилка. Е, тъпо за милилитрите джин, които се разляха на пода. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР