Предизвикателните времена изискват смели постъпки. Дори кралиците на красотата понякога

...
Предизвикателните времена изискват смели постъпки. Дори кралиците на красотата понякога
Коментари Харесай

Бивша Мис Украйна се снима с военна униформа

Предизвикателните времена изискват смели действия. Дори кралиците на хубостта от време на време смъкват токчетата, изтриват грима и вземат оръжие, с цел да пазят почтени дела. Може и да не си даваме сметка, само че сега доста дами също бранят страната си от съветската инвазия. Войната не прави разлика сред обществен статус, пол и вяра. Всеки сега се пробва да помогне с каквото може. Тези, които не са на бойното поле, оферират поддръжка посредством филантропична помощ.

Анастасия Лена, която беше определена за най-красивата жена от Украйна на състезанието Miss Grand International през 2015г. е образец за почтена млада жена, която е задоволително храбра да изрази намерено позицията си и да се бори с всички сили за родината си. Тя сподели в обществените мрежи предизвестия, че за всеки, който пресече украинската граница с желание за инвазия, ще има пагубни последици.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
 

Лена разгласява в Инстаграм свои фотоси, на които е въоръжена и приканва: " Долу ръцете от Украйна! "

По-късно тя показа и част от своята подготовка по пукотевица. Анастасия се е присъединила интензивно в събиране на филантропични помощи, медикаменти и други

" Аз не съм боен, аз съм просто жена, естествен човек. Човек като всички хора в моята страна. Ще победим! Обръщам се към всички хора по света! Спрете войната в Украйна! Никой не би трябвало да умира! Можем да сложим точка на това дружно ", написа Лена. Смелата дама назова украинския президент Владимир Зеленски „ същински мощен водач “.

Анастасия Лена е единствено една от хилядите дами, които са част от украинските военни сили. Всъщност, страната има най-голямата женска военна мощ в света с 36 000 силни  дами в редиците си, които са съвършено подготвени. В този дух - значимо е да  отбележим самоотвержената подготвеност на дамите в Украйна, които на фона на грозното лице на войната поглеждат към небето и като че ли гледат право в зеницата на Бог, който е на тяхна страна.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
 
Творците от Русия се отхвърлят от присъединяване на Венецианското биенале
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР