Предишният състав на Техническия комитет по художествена гимнастика предаде властта

...
Предишният състав на Техническия комитет по художествена гимнастика предаде властта
Коментари Харесай

Мария Гигова предаде щафетата на новия Технически комитет по художествена гимнастика

Предишният състав на Техническия комитет по художествена гимнастика съобщи властта на новия по време на съвещание на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) в Дубровник (Хърватия).

Трикратната безспорна международната шампионка и дълготраен член на Търговска колегия Мария Гигова беше почетена уместно за ярката диря, която оставя с работата си в международната художествена гимнастика. Тя беше поздравена от новия президент на Техническия комитет Ноха Абу Шабана, а цветя и благодарности получи и от президента на ФИГ Моринари Ватанабе.

На церемонията участваха членовете на новия Технически комитет, измежду които е трикратната международна шампионка Мария Петрова.

"Винаги съм казвала, че тя е признакът на българската художествена гимнастика. Тя има лъчезарен ореол. Толкова доста даде на света и на България. Тя се вълнуваше с всяка наша гимнастичка, с всяка наша победа или отчаяние. Богата душа и същина е Мария. Нейната отдаденост, професионализъм и продуктивност са на международно равнище. Тя работеше във ФИГ, само че вечно остана част от българската художествена гимнастика. Високо е Мария, доста е високо. С нея са свързани най-големите триумфи в историята на българската художествена гимнастика. Нека е образец за всички! Нека е здрава и щастлива! ", съобщи президентът на БФХГ Илиана Раева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР