Предишните председатели на Народното събрание се избираха с театър. Задкулисието

...
Предишните председатели на Народното събрание се избираха с театър. Задкулисието
Коментари Харесай

Сабрутев: Предишните председатели на НС се избираха с театър, сега статуквото губи позиции

Предишните ръководители на Народното събрание се избираха с спектакъл. Задкулисието е седнало, договорило се е и се прави една театрална сцена в пленарната зала, където се водят сълзливи изявления и фиктивно гласоподаване. Тази година виждаме, че статуквото от ден на ден губи своите позиции. Това разяснява в „ Здравей, България ” депутатът от „ Продължаваме Промяната ” Венко Сабрутев.



„ Продължаваме Промяната ” е предложила на останалите партии всяка една групировка да номинира един или двама от другите партии за ръководител на Народното събрание. Не може да се поставят хора, които имат искрено обществено неприятна известност, добави той и уточни, че от Политическа партия са безапелационни, че желаят непоклатимост в страната, а не нови избори.

Според него вид е водачите от всички партии да изберат критерии за избор на началник на Народното събрание, а не хора. Правила, по които да се откри най-хубавият претендент. И да бъде подсилен от всички 240 народни представители или огромна част от тях, посочи Сабрутев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР