Преди време бях скептично настроена към инфлуенсърството, смятах го за

...
Преди време бях скептично настроена към инфлуенсърството, смятах го за
Коментари Харесай

Тя е красива и много успешна! Коя е тя?

" Преди време бях скептично настроена към инфлуенсърството, смятах го за безмислено, само че виждайки с какви темпове се развива в международен мащаб, към този момент желая да бъда част от това " огромно семейство ". Живеем във времената на нововъведенията и виртуалността и моето чувство е, че всичко някак си е концентрирано там. Смятам, че за младеж като мен, който не обича скучното и еднакво всекидневие, би било забавно и потребно да се развива в тази сфера ", намерено споделя Симона Милова пред dir.bg и продължава:

" На хората им е омръзнало да гледат и слушат едни и същи заучени изречения. Очаквам да съумявам да стимулирам хората, да ги отправям да взимат по-лесно решения за себе си, да оказа помощ в сложни моменти с мой персонален опит и претърпяното досега, и всичко останало, което е част от естествения обичай и всекидневие на всеки един от нас. "

Коя е тя?

Казвам се Симона Милова. На 27г. съм, родена съм в София. Понастоящем пребивавам и работя в Пловдив. Родом съм от гр. Клисура, където живеят родителите ми. На 13 година възраст се отделих от тях и пристигнах в Пловдив, с цел да изучавам. Средното си обучение приключих във ФЕГ " Антоан дьо Сент Екзюпери ", а висшето в ПУ " Паисий Хилендараски " компетентност Право. Владея два непознати езика - приблизително равнище френски (поради обстоятелството, че след довеждане докрай на езиковата гимназия не съм го практикувала повече) и доста положително равнище на писмен и вербален британски. В момента работя във компания за поддръжка на здравна инсталация, която се внася от чужбина. Работната среда е доста приятна и спокойна, работя с интелигентни младежи. Най-голямата ми любов и уязвимост са фамилията ми и кучетата.

Разкажи ни, по какъв начин ти хрумна да станеш инфлуенсър и какво те стимулира бъдеш такава и да продължиш да се развиваш в тази посока?

Това е заобикалящата ни реалност на всички места. Живеем във времената на нововъведенията и виртуалността и моето чувство е, че всичко някак си е концентрирано там. Смятам, че за младеж като мен, който не обича скучното и еднакво всекидневие, би било забавно и потребно да се развива в тази сфера. Преди време бях скептично настроена към инфлуенсърството, смятах го за безмислено, само че виждайки с какви темпове се развива в международен мащаб, към този момент желая да бъда част от това " огромно семейство ".

Какви качества би трябвало да има един същински инфлуенсър и това може ли да бъде специалност?

Комплексни са качествата, които считам, че би трябвало да има един сполучлив инфлуенсър. Посочвам 3 водещи (според мен) - неизменност, осведоменост и креативност. Тези, които без доста пищност позволяват хората в своя свят, не напрягат, а в противен случай. Истинските, усмихнатите, занимателните, красивите.

Каква е твоята рецепта за поддържане на известност и имидж в дълготраен проект?

Постоянство и креативност. На хората им е омръзнало да гледат и слушат едни и същи заучени изречения. Очаквам да съумявам да стимулирам хората, да ги отправям да взимат по-лесно решения за себе си, да оказа помощ в сложни моменти с мой персонален опит и претърпяното досега, и всичко останало, което е част от естествения обичай и всекидневие на всеки един от нас.

Трябва ли един инфлуенсър да има и друга съществена специалност? Могат ли двете занимания да вървят редом или е необходим явен фокус?

Със сигурност за оптимален триумф във всяка една сфера е нужен явен фокус, време и внимание съсредоточени напълно в това. На този стадий от време аз не бих могла да оставя работата си, само че съвършено бих съчетавала двете неща, без едното да пречи на другото.

Какъв е най-интересният артикул, който би желала да рекламираш?

Бих желала да популяризирам козметика (бг брандове), аксесоари, облекла, кучешки такъми и храни, бих готвила (обичам да сготвям и да тествам нови рецепти). Не бих рекламирала некачествени артикули, с които да подведа потребителите или такива, които на мен персонално не ми харесват.

Къде се виждаш след 10 години професионално?

На мечтаното работно място. Успяла и щастлива с това, което върша.

Ако би трябвало да направиш реклама на България като туристическа дестинация, какво би споделила на евентуални туристи от чужбина, с цел да ги мотивираш да дойдат тук?

Бих посочила хубостите на нашата блага Родина. Тя е красива и гостоприемна страна, в която има голям брой истинки и родолюбиви хора. Имаме си прелестна природа за туризъм - планина и море. Местности, които би трябвало да се видят и посетят. Култура, която си заслужава да бъда опозната и кухня, която си заслужава да бъде опитана.

Финално - в случай че би трябвало да спечелиш нови почитатели с едно изречение, кое би било то?

Аз няма да бъда от досадните инфлуенсъри. Искам да бъда потребна. Когато един консуматор купи артикул, който аз популяризирам това е триумф за мен. Той няма по какъв начин да знае " качествата " му преди да го е тествал, а по-скоро аз съм го убедила.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР