Преди това катастрофирал нарочно с товарен автомобил Мъж на 24

...
Преди това катастрофирал нарочно с товарен автомобил Мъж на 24
Коментари Харесай

Млад мъж се самоуби, застанал на линията да го удари влак

Преди това аварирал преднамерено с товарен автомобил
Мъж на 24 години от Стара Загора се самоуби, като застана на пътя на трен по подбалканската линия. Преди това провокирал преднамерено злополука с товарен автомобил, потвърдиха проверяващи на случая от през вчерашния ден край Стара Загора.

На 31.01.2022 година, в 16.20 ч., бил получен сигнал за моторно транспортно средство, което се движи рисково по пътя сред Казанлък и Стара Загора в региона на Италианския мост. Автомобилът бил последван от полицейски екип. На км 221+000 возилото напуснало платното за придвижване, минало през крайпътната мантинела и се е блъснало в дърво. Установено е, че авариралият товарен автомобил е марка " Мерцедес ", прецизираха от полицията.

Водачът напуснал местопроизшествието. Огледът посочил, че са породени имуществени вреди по камиона и пътната инфраструктура.

В 16:49 часа е получено известие от машиниста на преминаващ в междугарието Стара Загора - село Змейово на подбалканската линия трен за ударен мъж, отново в региона на Италианския мост. Мъжът умрял на място. Извършен е оглед, открита е самоличността на умрелия – 24-годишен старозагорец, който се оказал водачът на самокатастрофиралия преднамерено товарен автомобил.

В бранш " Пътна Полиция " е формирано досъдебно произвеждане по чл.343, ал.1 б. " в " от Наказателен кодекс. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура  - Стара Загора. Засега всички улики водят до извода, че в тази ситуация става въпрос за самоубийство. След като не съумял да се самоубие с камиона, мъжът се изкачил до близката железопътна линия и изчакал сред релсите да го убие приближаващ трен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР