Преди няколко години си направих интересен кръвен тест, при който

...
Преди няколко години си направих интересен кръвен тест, при който
Коментари Харесай

Силата на алкалната среда в борбата срещу рака

Преди няколко години си направих забавен кръвен тест, при който имах опцията да следя на компютърен екран в действително време всичко, което се случва в кръвта ми. Беше извънредно впечатляващо и може би едно от най-отрезвяващите събития, свързани със здравето на личното ми тяло. Това че можех да видя по какъв начин наподобяват и какво вършат алените и белите ми кръвни телца като на филм, протичащ се вътре в мен, беше фрапантно по-различно и мотивиращо в сравнение с някакви числа и стойности на разпечатката с кръвните резултати, която получаваме нормално.

Най-важното нещо, на което акцентира при прегледа тогава доктор Вакарелова, беше киселинността на вътрешната ми среда. Според нея тя е определящият фактор за всевъзможни болести и крайната цел за един здрав човек е оптималното повишаване на алкалността в организма ни. За задачата тя ми предложи да акцентира на суровата храна, да пия по четири литра вода дневно, предписа ми нужните ми добавки за по-добро алкализиране и настоя да се пробвам да отстранявам токсините от организма си чрез разнообразни процедури и подходи, за които ще опиша някой различен път.Преди всичко би трябвало да се освободим от киселинността и токсикозата.

Днес медиите гърмят с вести за лекаря с най-голям коефициент на лекуване на рак в света - доктор Леон Колдуел.

Ето и най-важното от системата, създадена от доктор Колдуел.

“Нашият опит демонстрира, че всеки рак се лекува за 2 до 16 седмици. 

Преди всичко би трябвало да се освободим от киселинността и токсикозата. Тялото ни би трябвало да се обогати с О2, по тази причина когато ядем зелени храни, т.е. хлорофил, в тялото постъпва доста О2, задоволително калций, с вярно хранене с хранителни добавки съдържащи микроелементи алкализираме организма. 

Щом се алкализираме - ракът незабавно стопира. Организмът би трябвало да бъде доведен до изцеляващо равнище на рН. Нивото на рН може да е от 0 до 14. Седмото равнище е неутралното и ние би трябвало да станем по-алкални от него. Нивото 7,36 е положително, само че по време на лекуването на рак би трябвало да достигнем рН 7,5 и още по-високо. Почти всички сърдечно-съдови проблеми могат да се излекуват с витамин С.

Вътревенозното инжектиране на витамин С, което аз и моите европейски сътрудници използваме, е едно от чудодейните медикаменти също. Сто кубика дневно, три пъти седмично, а в някои случаи сме ползвали и по-често. И вярвате или не, ракът или тумора за няколко дни на практика изчезва, тъй като витамин С е дотолкоз високоефективен. 

Почти всички сърдечно-съдови проблеми могат да се излекуват с витамин С.

Ако желаеме да разберем по какъв начин да се излекуваме от рак, аз незабавно бих предложил сурова храна, всекидневно да се пият 4 литра вода, (освен в случаите, когато пациентът страда от рядка бъбречна болест), с половин чаена лъжичка морска сол във водата - нуждаем се от сол за всички функционалности на организма, нуждаем се от електронизация, а тя се основава единствено от задоволително количество сол. Поради дефицит на сол поражда проблем с кръвното нялягане. Ние не можем да умрем от огромно количество холестерол, а от дефицит.

Казват, че не би трябвало да използваме доста сол, в случай че имаме високо кръвно - по този начин са ни учили, само че тъкмо противоположното е правилно. Проблемът е в това, че в такива случаи се има поради трапезната сол - тя доста постоянно съдържа една трета стъкло, една трета пясък и една трета сол. Стъклото и пясъка драскат артериите, които стартират да кървят. Затова към тях се насочва холестерол, с цел да спре кръвотечението, с цел да не умрете от вътрешно кървене. Поради това ни споделят, че холестеролът провокира високо кръвно, тъй като стеснявал артериите. Това е цялостен парадокс, тъй като ние не можем да умрем от огромно количество холестерол, а от дефицит. Какво вършат с болните в отделенията за изгаряния - всекидневно дават на пациентите варени яйца по 20-25 броя, тъй като знаят, че единствено холестеролът може доста бързо да сътвори нови здрави клетки; към 87 % от нашите кафези се строят от холестерол; при ниско равнище на холестерола нашият организъм не може да основава нови кафези.                    

(Храни с високо наличие на витамин С: люти чушки, зеле, броколи, папая, ягоди, карфиол, брюкселско зеле, ананас, киви, портокал, лимон…) ”

Само ще прибавя, че в аптеките и био-магазините може да намерите лакмуси, с които елементарно можете незабавно и сами да ревизирате равнището на киселинността (рН) на организма си:)
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР