Преди няколко дни санданският бизнесмен и любител на фолкпевици получи

...
Преди няколко дни санданският бизнесмен и любител на фолкпевици получи
Коментари Харесай

Коко Динев на крачка от грандиозен проект!


Преди няколко дни санданският предприемач и фен на фолкпевици получи и наложителното позволение от Регионална инспекция за опазване на околната среда – Благоевград за смяна предназначението на терена от над 7 дка от " земеделска земя “ в " устройствена жилищна зона с дребна височина “, където Коко Динев възнамерява да вдигне къщите. От през вчерашния ден тече едномесечен период за мнения, отзиви и възражения по отношение на реализацията на капиталовото му предложение. Понеже практиката в България демонстрира, че възражения нормално не постъпват, остава единствено подписът на гл. арх. Стефан Антонов, преди Динев да направи първа копка.

Фирмата на Коко Динев " Екогеоинвест “ ЕООД преодоля всички институционални бариери против следващото си капиталово желание. Екоинспекцията остана удовлетворена, че излъчванията от сажди, прахуляк и други отлагания по време на бъдещото строителство щели да бъдат " оскъдни спрямо тези при придвижването на МПС по пътищата “, както е обяснил Коко Динев инвестиционното си желание, както и че въздушните течения над течащата наоколо до терена река Струма ще разсейват в допълнение същите излъчвания.

Финализирането на процедурата за капиталовото желание на Коко Динев търпя по-малко от 2 години. Той купи парцела на 14 февруари 2017 година, а на 11 юли същата година Общинският съвет в гр. Петрич му утвърди заданието за планиране на Подробен устройствен план и позволение за правене на план на къщите за посетители, всяка от които ще е със застроена повърхност от 200 кв.м.

Бъдещата инвестиция ще върне назад Коко Динев в групата на българските предприемачи, тъй като последният му общопризнат бизнес бе казиното му до гръцката граница, което преди 5 година той обаче трябваше да продаде поради огромно финансово обвързване и неспособност да откри по различен метод пари за погасяването му. Явно обаче някогашният футболен необут е съумял да си стъпи финансово на краката, тъй като преди месец внесе в Общинската администрация на Петрич искане да му бъде позволено изработването на Подробен устройствен план за 21 дка до Автомагистрала " Струма “ в землището на с. Марино поле, където щял да прави паркинг и заведение за изхранване на преминаващите тираджии, добавя още струма.бг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР