Преди няколко дни Карим Бензема защити Лионел Меси с думите,

...
Преди няколко дни Карим Бензема защити Лионел Меси с думите,
Коментари Харесай

Явно този сезон Бензема не е гледал Меси в ПСЖ, отговори бивш национал на Франция

Преди няколко дни Карим Бензема отбрани Лионел Меси с думите, че в случай че някой си разрешава да го подлага на критика, то той не схваща от футбол. Бившият футболист на Пари Сен Жермен Жером Ротен обаче е уверен, че хората, които не са удовлетворени от изявите на Лео, имат право. От лятото великият аржентинец към този момент играе във френския шампионат с екипа навръх ПСЖ. В Шампионската лига Ла Пулга е във вихъра си - пет гола от 5 мача, само че в шампионата има единствено едно попадение в 12 срещи.

“Бензема приказва по този начин, тъй като не е следил мачове на ПСЖ този сезон ”, отговори Ротен в своето предаване в ефира на “Радио Монте Карло ”.

“Ако Карим се беше загледал в дуелите на отбора, щеше да е най-малко малко сериозен към Меси. Тогава самият той би признал “Да, по този начин е, това не е същият Меси ”. Критиката в тази ситуация е градивна. Ако споделяме, че Меси не е в най-силната си форма, това не значи, че не разбираме от футбол. Съжалявам, Карим, само че малко преувеличаваш. Не настоявам, че съм някакъв огромен експерт, само че да бъда упрекван от Бензема, че не разбирам нищо от тази игра… ”, добави Ротен, който има 13 дуела за националния отбор на Франция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР