Преди няколко дни Гриша Ганчев обяви, че напуска ЦСКА-София и

...
Преди няколко дни Гриша Ганчев обяви, че напуска ЦСКА-София и
Коментари Харесай

За 5 години Гриша Ганчев напуска за четвърти път ЦСКА-София

Преди няколко дни Гриша Ганчев разгласи, че напуща ЦСКА-София и този път няма връщане обратно, което провокира доста полемики. Оказа се, че това не е първият сходен случай, откогато предприемачът заплашва, че ще си тръгне от “Армията”. За последните 5 години той го е правил три пъти публично и един път - импровизирано. Ето по какъв начин се развиха нещата в предходните четири случая:

Ноември 2016 година

На 27 ноември 2016 година ЦСКА-София приключва 1:1 с Верея на “Армията”. След срещата алените се срутват до 5-ото място в Първа лига на 15 точки от водача Лудогорец. Тогавашният треньор на отбора Едуард Йорданеску подава оставка, а Гриша Ганчев насрочва изключителна вечерна подготовка за футболистите, която се състои в това да уцелят празната врата.

Появяват се рецензии от страна на почитателите, а предприемачът заплашва, че ще си тръгне от “Армията”, давайки акциите на Христо Стоичков.

Декември 2018 година

ЦСКА-София губи с 0:1 от Славия. На 3 декември 2018 година тарторът на Сектор “Г” Иван Велчев-Кюстендилеца споделя, че има огромна възможност Гриша Ганчев да се отдръпна след Нова година и крикитува част от почитателите, които са ядосали предприемача.

Март 2020 година

На 4 март 2020 година ЦСКА—София е хазаин на Ботев (Враца). По време на срещата почитателите издигат афиш “Господине, докога ще си играйкаме?”. Два дни по-късно се появява информация в избрани медии, че Гриша Ганчев има намерение да се отдръпна. Никой обаче не удостоверява това публично и в този случай всичко остава единствено слух.

Февруари 2021 година

Гриша Ганчев афишира посредством избрани медии, че напуща ЦСКА-София, този път дефинитивно. Думите му са доказани и от изпълнителния шеф на клуба Пламен Марков след среща сред двамата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР