Преди няколко часа Huawei официално обяви серията флагмани Pura 70,

...
Преди няколко часа Huawei официално обяви серията флагмани Pura 70,
Коментари Харесай

Huawei разпродаде всички смартфони от сериите Pura 70 Pro и Pura 70 Ultra само за 1 минута

Преди няколко часа Huawei публично разгласи серията флагмани Pura 70, построени въз основата на обновения чипсет Kirin 9010. Пускането на новите смарт телефони провокира голямо неспокойствие – в магазините на Huawei се извиха опашки от стотици клиенти.

В формалния онлайн магазин на китайския производител всички устройства от сериите Pura 70 Pro и Pura 70 Ultra бяха разпродадени в границите на 1 минута след началото на продажбите. Изглежда, че съперниците на Huawei има защо да се тормозят.

Клиентите, които не са съумели да се възползват от онлайн фронта, продължиха да се насочат към физическите обекти на Huawei в Пекин, Шанхай и Шънджън. В отчета се показва, че стотици хора са се наредили на опашка, с цел да си купят някой от четирите оповестени флагмана.

Към момента няма статистически данни за това какъв брой бройки е продала Huawei посредством своя онлайн канал. Може би компанията съзнателно основава усещането, че новото серия смарт телефони Pura 70 се продава като „ топъл самун “, като лимитира доставките. От друга страна, линията Mate 60 се оказа извънредно известна незабавно след стартирането си на пазара в Китай предходната година и е доста евентуално Pura 70 да се продава най-малко толкоз добре, в случай че не и повече.

Още двама представители на новата линия смарт телефони, Pura 70 Pro+ и Pura 70 ще бъдат пуснати в продажба на 22 април. Huawei възнамерява да продължи да надгражда триумфа си на пазара на смарт телефони с линията Mate 70, която съгласно слуховете ще бъде оповестена през октомври. Смартфоните Mate 70 може да са първите устройства на производителя, построени въз основата на новия 5-нанометров чипсет Kirin на Huawei и SMIC.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР