Преди нашето управление държавата се страхуваше от мафията, при нашето

...
Преди нашето управление държавата се страхуваше от мафията, при нашето
Коментари Харесай

Калина Константинова: Преди нашето управление държавата се страхуваше от мафията

Преди нашето ръководство страната се опасяваше от мафията, при нашето ръководство към този момент мафията се опасяваше от страната. Това съобщи в ефира на Нова телевизия от " ".

Тя добави, че все пак пред страната стоят още доста задания за осъществяване, като означи, че главната цел е след изборите да има устойчиво болшинство от поне 121 депутати, с цел да се продължи с промените. В тази връзка Константинова изрази вяра служебният кабинет да обезпечи провеждането на почтени и транспарантни избори.

По отношение на " Демократична България " някогашният вицепремиер акцентира, че групировката остава техен натурален сътрудник, с който потвърдиха, че дружно могат да работят добре.

На този стадий обаче сме изправени пред задачата да разгърнем нашата стратегия в дълбочина и в елементи. Освен това имам вяра, че независимо " Демократична България " ще бъдат доста по-силни, изясни Константинова.

По тематиката с " Газпром " тя показа, че на този стадий съветската компания не е сътрудник, на който България може да разчита. Според нея би трябвало да следваме българския интерес, който е да се обезпечи най-евтиния газ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР