Преди известно време целия свят бе шокиран от новината, че

...
Преди известно време целия свят бе шокиран от новината, че
Коментари Харесай

65-годишната Мадона неузнаваема: Певицата едва крета, подкрепяна от млад охранител

Преди известно време целия свят бе шокиран от новината, че Мадона е влезнала по неотложност в болница. Скандалната певица се нуждаеше от незабавна помощ. Може би нездравословния метод на живот, който водеше се е отразил пагубно на здравето й, а  може и годините да си споделили своята  дума.

И до през днешния ден доста почитатели са в неразбиране за какво Мадона, която постоянно е била известна със своята хубост и половост, се е подложила на десетки пластични интервенции, козметични процедури и инжекции.

Певицата се включи интензивно в трансформацията си по време на пандемията – очевидно с нова визия е желала да зарадва феновете си, изтощени от маски, имунизации, карантина и ограничаващи ограничения.

Тази година Мадона навърши 65 години. Прекаленият  фотошоп й оказва помощ да избегнете бръчките, а младите любовници да се почувства на 20 години.

Снощи папараците изловиха певицата, до момента в който се прибираше в хотела. Появата й е съществено плашеща.

Модната визия на вечерта беше определена с нотка на младост: черни панталони, пуловер и спортни маратонки с няколко номера по-големи. Косата й бе сплетена на момичешки плитки, а на очите й имаше големи черни очила.

Кожата на лицето е толкоз опъната, че наподобява малко като на извънземно създание. Но най-интересното е прегърбената поза, с която се движи певицата. По всичко проличава, че младият охранител безусловно я влачи.

Надяваме се, че фотосите са направени  под  лош ъгъл и в този момент всичко с певицата е наред. Нека напомним, че Мадона е певица, която направи гражданска война в музикалната промишленост и оказа голямо въздействие върху стотици модерни музиканти по света.

Но си коства да прибавим, че Мадона е известна освен с гения си, само че и със скандалните си облици и разкриващи фотосесии. Освен това освен в младостта си, само че и в този момент.

Автор: Wday.ru

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР