Преди един час херцозите на Съсекс направиха официално изявление в

...
Преди един час херцозите на Съсекс направиха официално изявление в
Коментари Харесай

Меган и Хари се оттеглят като старши членове на Кралското семейство - slava.bg

Преди един час херцозите на Съсекс направиха публично изказване в своята Инстаграм страница, в което оповестиха решението си да се отделят като "старши " членове от английската кралска фамилия.

Меган и Хари имат желанието да разпределят времето си сред Северна Америка и Англия, както и да бъдат финансово самостоятелни, предава Dir.bg.

Ето какво написаха в обществената мрежа:

"След доста месеци на размисъл и деликатно обсъждане, тази година взехме решение да създадем смяна, като стартираме да построяваме нова прогресивна роля в тази институция. Възнамеряваме да се оттеглим като "старши " членове на Кралското семейство и да работим, с цел да бъдем финансово самостоятелни, като в същото време продължаваме да поддържаме напълно Нейно Величество Кралицата. Именно с вашето поощрение, изключително през последните няколко години, се усещаме подготвени да предприемем тази стъпка. Сега планираме да балансираме времето си сред Обединеното кралство и Северна Америка, като продължаваме да изпълняваме задължението си към кралицата, страната и нашите патронажи.

Този географски баланс ще ни даде опция да отгледаме сина си с благодарност към кралските обичаи, в които се роди, като в същото време ще предоставим на фамилията ни нужното пространство да се концентрира върху идната глава, в това число старта на новата ни благотворителна активност. С неспокойствие чакаме да споделим с вас цялостните детайлности за тази вълнуваща стъпка, защото продължаваме да си сътрудничим с Нейно Величество, принцът на Уелс, херцогът на Кеймбридж и всички заинтригувани страни. Дотогава, апелирам, приемете нашите най-дълбоки благодарности за вашата непрекъсната поддръжка ", гласи цялото обръщение, съпроводено от тяхна фотография, направена през ноември 2017 година, когато оповестиха годежа си.

Позовавайки се на източници, по-рано през днешния ден вестник "The Sun " писа, че херцозите на Съсекс обмислят разновидността да се откажат своите трофеи, само че от Бъкингамският замък отхвърлиха това изказване. Представители на кралското семейство даже акцентираха пред в. "Daily Mail ", че през идващите седмици Хари и Меган ще вземат присъединяване в редица кралски събития. Сега обаче излиза наяве, че нещата не стоят тъкмо по този метод и двойката фактически има намерение да поеме по личен път.

Според други източници на английската преса двамата възнамеряват да прекарат идващите няколко месеца в Канада дружно с дребния Арчи. Именно там бяха до неотдавна аристократите, които посрещнаха отминалите коледно-новогодишни празници с майката на Маркъл.

В момента Меган и Хари стартират диалози с кралската фамилия по отношение на проектите си за личното им бъдеще, което явно виждат по напълно друг метод от предначертания до момента. Обсъждането към момента е в прекомерно ранен стадий, само че сигурно ще бъде извънредно деликатен и сериозен развой, който ще отнеме време.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР