"Преди един час бях извикан от от програмния директор на

...
"Преди един час бях извикан от от програмния директор на
Коментари Харесай

Горан Благоев е свален от екран в БНТ, защото отиде при Цветанов

"Преди един час бях извикан от от програмния шеф на Българска национална телевизия господин Ивайло Огнянов в наличието на неговите заместници, с цел да бъда известен, че предаването "Вяра и общество " по решение на УС на Българска национална телевизия е свалено от ефир, аз към този момент не съм нито негов водещ, нито негов изпълнителен продуцент ", това написа на страницата си във Facebook Горан Благоев, водещ на предаването по Българска национална телевизия предаването "Вяра и общество ".

" Мотивите му, изтъквам: по отношение на всичко това, което стана в последно време към предаването и това, че ти не криеш, че си член на партия, УС реши, че при тази обстановка ти не можеш повече да водиш предаването. Не си уволнен, оставаш изпълнителен продуцент на изключителните излъчвания, свързани с националния и църковния календар. Край на цитата.

Само ще уточня, че решение на управителния съвет към момента не ми е показано. Според към този момент оповестената стратегия на Българска национална телевизия за тази седмица на 10-ти октомври във времето на предаването е планувано предаването "Религията през днешния ден " - както ми беше обяснено с нов водещ и с нов изпълнителен продуцент. Желая им триумф!!! ", написа Благоев.

На 20 септември Горан Благоев стана един от учредителите на партията на Цветан Цветанов "Републиканци за България ".

По-рано Благоев жигосах Светия синод, че не бил на площада да поддържа митингите против държавното управление на Бойко Борисов.

Журналистът работи в Българска национална телевизия от 1990 година Освен водещ той е и създател на десетки документални филми, репортажи и публикации.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР