Преди дванадесет години най-голямата бензиностанция в британската история отвори врати

...
Преди дванадесет години най-голямата бензиностанция в британската история отвори врати
Коментари Харесай

„Отидох до най-голямата верига бензиностанции в света със 117 помпи и собствена стока“

Преди дванадесет години най-голямата бензиностанция в английската история отвори порти покрай Кобъм, Съри на М25. Огромният челен двор беше блажен с 36 помпи - брой, разказан като " замайващ " от пресата, събрана, с цел да види по какъв начин първите клиенти се пълнят - до момента в който големи резервоари за гориво, способни да поберат 1,3 милиона литра бензин, бяха заровени в земята, половината от това на олимпийски плувен басейн.

Наскоро имах опцията да посетя бензиностанция, която дава големите услуги и броят на помпите е малко повече от неточност в закръгляването.

За последните 20 години Buc -ee's построи репутацията си на сервизната станция в Америка. Това, което стартира като разбъркан магазин в Тексас, се трансформира в паметен феномен, който първо се популяризира в Юга, а в този момент и в цялата страна.

Прекарайте всяко време в Алабама, Флорида, Джорджия, Кентъки, Мисури, Юг Каролина, Тенеси или Тексас и има огромен късмет да видите едноименния анимационен амулет бобър, който ви г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР