Преди дни Меган Маркъл отбеляза скромно своя рожден ден. Двамата

...
Преди дни Меган Маркъл отбеляза скромно своя рожден ден. Двамата
Коментари Харесай

Принц Хари в Токио, а Меган Маркъл навън по женски - как се забавляват един без друг

Преди дни Меган Маркъл означи непретенциозно своя рожден ден. Двамата с принц Хари отидоха на сантиментална вечеря на ресторант, а по-късно си дадоха малко време надалеч един от различен.

Бившият херцог на Съсекс стегна куфарите за Токио в компанията на дългогодишния си другар Начо Фигерас. Пътуването им е обвързвано с дейността на благотворителната организация Sentebale, която по-малкият наследник на крал Чарлз основа преди години.

Двамата мъже са посрещнати топло в азиатската страна, а принц Хари побърза да признае, че би се преместил да живее там. Ако го желаят, несъмнено, добави той с усмивка. " Моят живот е щедрост, бил е и постоянно ще бъде ", сподели още отцепникът от кралски двор.

И макар че пътуването им е по работа, приятелите намират време да съчетаят потребното с приятното и да се разходят по магазините в мегаполиса. А Фигерас показа в профила си в Instgram фотография с принц Хари, на която двамата пробват слънчеви очила.

От описанието към нея разбираме, че са пазарували дарове за съпругите си. След Токио, двамата си Фигерас се насочат към Симгапур, където също ги чака натоварена стратегия, предава Daily Mail.

Докато принц Хари взе участие в разнообразни събития, Меган Маркъл бе видяна в напълно женска компания на концерта на Тейлър Суифт в Лос Анджелис. Тя очевидно към този момент е дала прошка на певицата, че й отхвърли да взе участие в нейния подкаст Archetypes и не пропусна опцията да се позабавлява в ритъма на шлагерите й и да се разсее от всички проблеми в последно време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР