Преди да започнем, ви съветваме ако решите да спазвате този

...
Преди да започнем, ви съветваме ако решите да спазвате този
Коментари Харесай

Пречистване и подмладяване на цялото тяло с ленено брашно

Преди да стартираме, ви съветваме в случай че решите да спазвате този режим, да се посъветвате с вашия персонален доктор. Както и постоянно да се допитвате до него, когато вършиме промени в питателните си привички.

Лененото брашно може да всмуква и отделя токсичните субстанции, шлаки, намалява равнищата на холестерола в кръвта. Ленът има позитивен резултат върху регулирането на липидния метаболизъм.

Ленът е потребен при инфектиране на лигавиците на горните дихателни пътища, при проблеми със стомашно-чревния тракт, при гастрит, колит, пептична язва и язва на дванадесетопръстника, болести на пикочните пътища – пиелит, цистит, при наднормено тегло, липиден метаболизъм. Той е фективен за ежедневна профилактична приложимост и пречиства на червата.

Затова през днешния ден ще ви разкрием една концепция по какъв начин можете и вие да пречистите и подмладите тялото си с помощта ленено брашно - посредством режим със закуски.

Научете повече в галерията:
 Режим със закуски с ленено брашно за филтриране на тялото  Режим със закуски с ленено брашно за филтриране на тялото  Режим със закуски с ленено брашно за филтриране на тялото  Режим със закуски с ленено брашно за филтриране на тялото
Този способ има позитивен резултат върху цялото тяло, доста скоро след началото на приема на ленено брашно ще почувствате лекост и прилив на сила. То е чудесен естествен артикул за вашето здраве и хубост, който пречиствайки тялото, пречиства и мозъка.

А тук ви предлагаме още 12 хрумвания за здравословни закуски:
 12 хрумвания за диетична закуска за стегнат стомах  12 хрумвания за диетична закуска за стегнат стомах  12 хрумвания за диетична закуска за стегнат стомах  12 хрумвания за диетична закуска за стегнат стомах
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР