Преди да бъде намерен обесен 50-годишният бизнесмен Веселин Петров, известен

...
Преди да бъде намерен обесен 50-годишният бизнесмен Веселин Петров, известен
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Антидепресанти убили бизнесмена Весо Бургазата?

Преди да бъде открит обесен 50-годишният предприемач Веселин Петров, прочут като Весо Бургазата, е употребявал антидепресанти, научи Lupa.bg от хора от неговото обграждане. Най-вероятно те са го подтикнали да вземе съдбовното решение.

„ СЗО разгласи, че 3,7 % от хората, употребявали антидепресанти, имат суицидни намерения и вършат опити за самоубийство. Всеки 25-ти от стотиците, милионите по света, които употребяват антидепресантите, протягат ръка на живота си. Никой от международната история не е оздравял от психиатър, защото той лекува признаците, а не аргументите. Фройд също не е бил психиатър. Психоаналитикът ще излекува аргументите, въпреки това да продължи 2 години. Майката от село Железно, която умъртви 8-годишното си момиченце, също е лекувана с антидепресанти. Психоаналитиците у нас са измъчвани: Нямат право да получават пари от НЗОК, а психиатрите, които получават, нямат визия какво е логика на психиката и изписват медикаменти “. Това разяснява пред Lupa.bg общественият психолог и шеф на Демографския институт към БАНИ акад. Петър Иванов във връзка самоубийствата на хората, употребявали антидепресанти.

Веселин Петров от Черноморец бе открит на 7 юни към 16 часа от издирвателната група на Министерство на вътрешните работи, в която са включени доброволци и ловните дружинки от община Созопол. Тялото бе открито в гористата околност над село Равадиново, провесено на бесило.

Няма данни за принуждение при осъществения оглед. Автомобилът му " Порше Кайен ", който също се бе изпарил с него, е бил паркиран до натрупа.

Веселин Петров бе един от най-богатите хора в Черноморец. С брат му Здравко Петров бяха построили цяла империя в строителния отрасъл, имаха и редица търговски обекти. Злият манталитет на Весо обаче през годините бе прераснал в поредност от остри престъпни действия – грабежи, рекет и принуждение.

Веселин Петров оставя две деца сираци от двете си някогашни съпруги – дъщери на 18 година и 7 година Първата му жена била редовно пребивана от пердах, спомнят си в Черноморец.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР