Преди броени дни отвори врати във Враца най-новият обект на

...
Преди броени дни отвори врати във Враца най-новият обект на
Коментари Харесай

Верига аптеки „Марешки“ откри нов обект в търговски център „Суми“ във Враца /снимки/

Преди броени дни отвори порти във Враца най-новият обект на аптеки „ Марешки “, видя организация BulNews.
Най-голямата българска верига избра търговски център „ Суми “, където откри съвременна,социална аптека, добре заредена с цялата палитра висококачествена здравна козметика. Аптеката е съобразена с желанията на жителите за улеснение и експедитивност при извършването на покупки на медикаменти. На повърхност от 90 кв.м. е построена съвременна комерсиална зона, която дава отговор на всички стандарти за безвредно извършване на покупки.
В разгара на рецесията „ Марешки “ демонстрираха, че когато се работи професионално, с добра икономическа и обществена политика, е изцяло допустимо да се основават обекти в интерес на хората. Само в този обект новите работни места са 10, като с изключение на фармацевти, в него има и механически личен състав. Всички наети хора са на трудов контракт.
Квалифицираните фармацевти оферират способена помощ при избора на най-подходящия артикул за вашето тяло и здраве.
Работното време на новата аптека „ Марешки “ е от 8.00 до 20.00 часа, като в събота ще е отворена от 9.00 до 19.00 часа.
От управлението на аптеки „ Марешки “ обмислят и още по-удобни часове на работа на новия обект, само че това ще бъде приятна изненада за многочислените им клиенти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР