Преди близо две години, напролет през 2022-ра, гръмна сензационната новина,

...
Преди близо две години, напролет през 2022-ра, гръмна сензационната новина,
Коментари Харесай

ИСТИНАТА: Заедно ли са към днешна дата Ани Салич и Сотир Цацаров?!

Преди близо две години, през пролетта през 2022-ра, гръмна сензационната вест, че най-известната новинарка Ани Салич е в сантиментална връзка с някогашния ни основен прокурор Сотир Цацаров. Двамата дълго време не отговаряха на слуховете и пазиха безмълвие, само че е реалност, че Цацаров се разведе публично със брачната половинка си Меглена Цацарова, която също е правист.

Потвърждението за връзката на Ани Салич и Сотир Цацаров пристигна с тяхна обща фотография на летището, до момента в който заминаваха дружно на отмора край морето в южната ни съседка.

Двамата са доста сдържани хора и не обявяват персоналния си живот като болшинството простаци в мрежите. С времето хората не помниха за тях и всичко вървеше по мед и по масло, до момента в който през днешния ден гръмна нова бомба - двамата се били разделили.

Причина за съмненията е фактът, че водещата е премахнала от профила си5 статуса " обвързана ", който сложи при започване на любовта си с Цацаров, а и това, че от дълго време не са пускали фотоси от почивки в нета.

Е, в случай че някой бърза да се радва на непознатото злощастие обаче, ще го " секнем " внезапно. Защото близки до Ани и Сотир разкриха изрично, че няма мотив за терзания, двамата са дружно и не престават да живеят и да се схващат по този начин, както и до момента - в цялостна естетика.

Инфо: Ретро, Crimesbg.com

 

Тагове: Ани Салич Сотир Цацаров главен прокурор Меглена Цацарова море
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР