Преди 5 години Борисов се скри под полата на госпожа

...
Преди 5 години Борисов се скри под полата на госпожа
Коментари Харесай

Радев посочи къде се крие Борисов на президентски избори

" Преди 5 години Борисов се скри под полата на госпожа Цачева, в този момент се крие под тогата на ректора ". Така президентът Румен Радев разяснява кандидатурата на ГЕРБ за идните президентски избори.

Държавният глава посети профилираната болница за рехабилитация на деца " Света София ", която получи подаяние от благотворителната самодейност " Българската Коледа " – уред от най-ново потомство за оживление и рехабилитация.

Вчера стана ясно, че ректорът на Софийския университет проф. Анастас Герджиков влиза в президентската конкуренция. Той обаче няма да бъде повдигнат непосредствено от партията на Бойко Борисов, а от предприемчив комитет.

" Приех да бъда повдигнат за претендент за президент на България от предприемчив комитет, тъй като считам, че в този тежък миг на разделяне и опълчване имам нужните качества, с цел да въплъщавам единството на нацията в сходство с Конституцията на Република България. " - съобщи пред Българска телеграфна агенция самият проф. Герджиков.

Ректорът на СУ посочи, че е работил на няколко комплицирани места и умее да балансира сред ползите на разнообразни хора. " Ще приказвам с десните и дясно-центристките партии. Ще приема поддръжка от всички партии. Моята цел е да обединя българите ", разяснява пред публицисти проф. Герджиков.

Инициативният комитет, който ще застане зад номинацията му, ще бъде основан след 2 дни. Все още не е ясно кои персони ще влязат в този комитет.

Анастас Герджиков разкри, че е още преди 5 години една от най-големите партии го е поканила да взе участие в президентския избор.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР