Преди 1 година животът на тийнейджъра Николай Димитров от Ямбол

...
Преди 1 година животът на тийнейджъра Николай Димитров от Ямбол
Коментари Харесай

Баща се разболява тежко, жена му го напуска, а синът събира пари, за да спаси татко си

Преди 1 година животът на младежа Николай Димитров от Ямбол се прекатурва. Баща му се разболява тежко, а майка му ги напуща, оповестява " Трафик ".

" Татко беше признат по неотложност в болница и разбрахме, че бъбреците му не действат - остра бъбречна непълнота. Майка ни изостави и ние останахме сами да се борим с заболяването му. Надявам се един ден той да се оправи “, споделя момчето.

Оттогава Николай всеки ден се пробва да събере нужните средства за бъбречна трансплантация на татко си Димитър. Момчето е разгласило апел в обществените мрежи.

" Страшно е да живееш без майка, само че още по-страшно да живееш в боязън, че може да загубиш и татко си ", споделя Ники.

Баща му Димитър живее с помощта на хемодиализния уред, написа dir.bg. Ходи на хемодиализа три пъти седмично. За животоспасяващата интервенция са нужни 28 000 $. До момента в дарителската сметка са събрани малко над 16 000 лв..

" От все сърце благодаря на всички, които са ни помогнали до момента ", споделя Николай и се надява, че положителните хора ще му оказват помощ да избави живота на татко си.

Ако желаете да помогнете, можете да го извършите тук:

UniCredit Bulbank
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG26 UNCR 7000 1523 1195 01 в лв.
BG68 UNCR 7000 1523 1196 18 в евро

Димитър Георгиев Димитров
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР