Предаденият на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във

...
Предаденият на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във
Коментари Харесай

Осъдиха шофьор, който причини смъртта на 74-годишна пешеходка във Варна

Предаденият на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна Траян Г. бе наказан през днешния ден от състав на Варненския областен съд на 1 година  отнемане от независимост с 3-годишен изпитателен период. С присъдата съдът го лиши и от право да ръководи МПС за период от 1 година и 6 месеца.

Наказанието на младия мъж е за това, че на 9 октомври 2017 година при ръководство на товарен микробус на заден ход е предизвикал гибелта на 74-годишна пешеходка. След случилото се подсъдимият оказал помощ на прегазената от него жена, която по-късно умряла в болничното заведение.

В правосъдната зала Траян Г. изиска делото против него да се гледа при изискванията на кратко правосъдно разследване, като призна виновността си и изрази страдание за случилото се.

Присъдата на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР