Пред немската агенция Focus французинът разказа: Шумахер имашe късмет от

...
Пред немската агенция Focus французинът разказа: Шумахер имашe късмет от
Коментари Харесай

След Толкова Години: Стефан, Който Оказа Първа Помощ На Шумахер С Разтърсващи Разкрития!

Пред немската организация " Focus " французинът описа:

" Шумахер имашe шанс от позиция на това, че хеликоптерът въобще съумя да стигне до мястото. То е мъчно налично, в близост има писти и наклонът не е дребен. Никога няма да не помни гледката, както и камъкът, от който Михаел бе паднал. И този, в който се бе блъснал.

Разследването откри, че той и синът му са карали отвън обозначения за скиорите периметър. И все пак следствията надалеч нямаше да са толкоз съществени, в случай че в този ден, както и в предходния, имаше снеговалеж.

Вместо това снегът върху камъните бе доста тъничък, едвам ги бе покрил. Шумахер не е видял камъка от снега, само че той не е бил задоволително пълен, с цел да омекоти пък удара в него. Това е малшанс, само че въпреки това - споделям още веднъж, Михаел има голям шанс, че хеликоптерът въобще стигна до него и съумя бързо да го откара в клиниката за животоспасяваща интервенция.

Принципно от базата на хеликоптера в Куршевил до Мерибел се стига за минути, само че особено това място е неловко за постигане и кацане.

Медиците от хеликоптера също имаха големи компликации да окажат първа помощ и да транспортират Шумахер отново поради мястото. "

Бозон стопира да приказва, когато въпросите са за положението на самия Михаел, когато го намира екипът.

Той не желае да дава храна за повече клюки, публикации и погрешни информации:

" Ще кажа единствено, че при идването ни на мястото там към този момент имаше други хора - скиори, както и чиновници на ски пистата. Никой от хората, отговарящи за пистата, не носи виновност. Михаел и синът му са били в зона, която не е обезопасена. "

Запитан дали е бил издирван от околните на Шуми, с цел да не му разрешат да дава изявлението, Бозон отхвърля. Казва, че му е било мъчно да приказва по тематиката и не желае да го прави за в бъдеще.

" Одобрявам това, което прави фамилията му - разяснява Стефан. - Той има потребност да бъде оставен на мира, те също. Убеден съм, че това са били пет извънредно мъчни години. "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР