Пред БТВ говори семейството на задържания в Крим моряк от

...
Пред БТВ говори семейството на задържания в Крим моряк от
Коментари Харесай

Родителите на украинския моряк от български произход: Молим Путин да пусне децата ни

Пред БТВ приказва фамилията на арестувания в Крим моряк от български генезис Владимир Варимез. Майка му, татко му и дребната му сестра споделят, че се тревожат и нямат никаква връзка с него.

Родителите – Константин и Екатерина, научили от новините, че синът им е арестуван. В момента даже не знаят къде се намира. За последно го видели на 22 септември, когато си пристигнал за селска женитба.

Надявам се да си пристигна и всичко да е хубаво. Имам пет деца и той е най-послушният… Само детето да си пристигна, сподели майката на Владимир.

Семейството живее в къща без ток, готвят си на газ. Казват, че когато Владимир пътувал до България, се влюбил в страната и донесъл сувенири и магнити за ледник. Обичал обаче и родната Бановка.

Станах на 50 години на 20 ноември и се надявах да пристигна, само че не пристигна. Молим Владимир Путин да пусне нашите деца вкъщи, сподели бащата.

Най-тежко отсъствието на Владимир приема дребната му сестра Татяна. С тъга си спомня последната им среща, когато се гъделичкали и си играли.

Всеки ден в село Бановка чакат вести за моряка. Засега обаче не знаят даже къде е той – в Крим или в Москва.

Владимир ще остане в ареста до 26 януари, а фамилията се надява да си пристигна скоро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР