Дигитално ще се осиновяват бездомни кучета в София. Екоравновесие“ вече

...
Дигитално ще се осиновяват бездомни кучета в София. Екоравновесие“ вече
Коментари Харесай

Дигитално ще се осиновяват бездомни кучета в София

Дигитално ще се осиновяват бездомни кучета в София. „ Екоравновесие “ към този момент има цифрови услуги на новата си онлайн платформа – https://ecoravnovesie.sofia.bg/.

На нея всеки ще има опция да подава сигнали за бездомни кучета и всевъзможни нередности. Новата платформа поддържа указател на животни за осиновяване и може да се подаде поръчка за тяхното осиновяване напълно цифрово през системата.

Друга значима функционалност е включването на календар на уеб страницата и попълването на поръчка за доброволчество от страна на жителите за разходка на животни в подслон.

Глутница кучета ръфат калници и маркучи на леки коли в столичния квартал „ Мусагеница “, регион Студентски, съобщи Нова телевизия. Четириногите безусловно „ разфасоват “ колите, а дупките от зъбите по колите са като от патрони.

Потърпевши притежатели на коли разкзавт през Нова телевизия, че кучетата ръфат маркучи, калници и регистрационните номера на колите. Човек, чиято кола е надупчена по кучешки, не  повярвал на очите си, когато видял в вредите по автомобила му.

А автотенекеджии му обяснили, че дупките са от кучешки зъби.

Първо си помислих, че е някакъв вандалски акт. Застрахователите, ми обясниха, че колата е нахапана от кучета. Съседи описаха, че котки се кррият под паркираните коли и кучетата се пробват да ги заловен и извадят, описа пред Нова телевизия Ивайло Станчев.

Освен неговата кола, наръфани са още няколко коли и бус. Той е подал сигнал в полицията и е почнало следствие против незнаен причинител.

Очевидно е, че казусът е многочислените бездомни котки и кучета в „ Мусагеница “. От Столичния инспекторат  са зявили, че ще вземат ограничения и общинското „ Екоравновесие “ да си свърши работата, с цел да се реши казусът.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР