Празници на кредит: Банките пускат промоции за Рождество.Тази година Коледа

...
Празници на кредит: Банките пускат промоции за Рождество.Тази година Коледа
Коментари Харесай

Празници на кредит: Банките пускат промоции за Рождество

Празници на заем: Банките пускат промоции за Рождество.

Тази година Коледа ще е назаем. Банките всеобщо са оповестили промоции на заеми до първите дни на ноември или до 31 декември. Затова клиентите им възнамеряват занапред подаръците да са на погашение. Ниски или закрепени лихви, нулеви такси за кандидатстване са измежду офертите, сподели изследване на „ Телеграф “ в няколко банки у нас.

Предложения за заеми на промоция има както за потребителски, по този начин и за жилищни. Повечето са в действие до Нова година, други до ноември. Има ипотечни предложения за закрепена рента от 3,50% за първите пет години. Освен това не се заплаща нищо за утвърждение, кандидатстване, правно мнение и оценка за поръчителство. Други трезори оферират потребителски заеми до 10 000 лева, като утвърждението е до 2 часа. Лихвеният % на промоцията е 5,85% при превод на работна заплата по сметка в банката и потребление на пакетна стратегия за сложно обслужване и 7,85% без превод на надницата в трезора. Тези проценти скачат, в случай че изтеглите заема след 31 декември.

Има и предложения за безлихвено погашение на разнообразни артикули, в случай че ги купите в този момент до 3 ноември. Така може да вземете безценен подарък, който по-късно да изплащате на 15 равни вноски без никакво оскъпяване, популяризират търговци. От офертата са се възползвали клиенти от 12 октомври, като промоцията ще е годна до първите три дни на ноември. Така разсрочено могат да се купят телефони, тв приемници, обувки, раници и други Затова и доста хора купуват коледните дарове занапред, разясниха още търговци. Промоцията се прави взаимно с онлайн магазини и трезор. Други банки оферират лотария с премия екскурзия в чужбина за клиенти, правили транзакции с карта от началото на този септември до Нова година. Не единствено банките, а и компаниите за бързи заеми всеобщо вършат разнообразни оферти, с цел да завоюват клиенти. Сред офертите е безлихвен заем до 1100 лева, в случай че го погасите до три месеца, а крайният период да го изтеглите, с цел да не плащате рента, е през днешния ден.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР