Празникът на музиката, мезето и питието, наречен "Балканско веселие", отново

...
Празникът на музиката, мезето и питието, наречен "Балканско веселие", отново
Коментари Харесай

Балканско веселие завладява Сандански

Празникът на музиката, мезето и питието, наименуван "Балканско забавление ", още веднъж ще завладее най-топлия град на България - Сандански. Събитието ще се състои от 5 до 8 юли на Алея на дипломата с вход свободен. Фестивалът се организира за първи път през предходната година и мина извънредно сполучливо. Тогава форумът съумя да събере над 10 000 фенове всяка вечер. Интересът бе в действителност голям и второто издание се чака с голямо нетърпениe.
Тази година музикалната програмата ще бъде още по-богата и разнообразна и ще задоволи всеки усет. Гръцкият артист Йорданис Агапитос, поп дивата Клавдия, както и младите фолклорни реализатори Дения Пенчева и Ива и Велислава Костадинови ще се изявят на 5 юли (четвъртък). За феновете на българска рок музика вечерта ще завърши с осъществяванията на обичаната група "Сигнал ".
Жители и посетители на Сандански на 6 юли (петък ще могат да се насладят на осъществяванията на именития Сашо Роман, младата певица Нанси, както и фолклорната изпълнителка Радостина Паньова. Гвоздеят на вечерта ще бъде атрактивната дива Андреа.
Купонджийката Мира, надарената Ашли, която набира все по-голяма известност, и известната фолклорна изпълнителка Румяна Попова ще зарадват гостите на фестивала на 7 юли (събота). Звездният свършек на вечерта е поверен на топ звездата от Сърбия - Драган Коич-Кеба.
Момичетата от Caramel, чаровната Румина, както и фолклорният дует "Пирин " ще вземат присъединяване в събитието на 8 юли (неделя). Финалният акомпанимент ще сложи Тони Стораро, който ще показа специфична стратегия с всички свои шлагери през годините.
Това са единствено част от изпълнителите, които ще се съберат на "Балканско забавление ". Очаква се да се включат и други актьори от разнообразни музикални стилове.
Освен богатата музикална стратегия, посетителите през целия ден и до късно вечерта ще имат опция да пробват вкусни специалитети в кулинарните зони и да се любуват на квалитетни напитки. Организаторите са подготвили разнообразни изложби, занаятчийски работилници и креативен кътове. За дребни и огромни през целия ден ще има разнородни игри. За феновете на заниманията са планувани и доста атракциони.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР