Празничният сезон настъпва и много хора се сещат да сменят

...
Празничният сезон настъпва и много хора се сещат да сменят
Коментари Харесай

Зaщo тpябвa дa пoлзвaтe cмapтфoнa cи ĸoлĸoтo ce мoжe пo-дългo, a нe дa ĸyпyвaтe нoв?

Празничният сезон настава и доста хора се сещат да сменят своите телефони. През 2018 година пазарът бе залят от редица нови модели. По-големите компании, като Гугъл, Apple и Samsung, пуснаха по няколко такива.

Освен в случай че телефонът ви не е доста остарял или работи доста постепенно обаче, не бързайте да го сменяте за нов, поучават от Business Insider.

Смартфоните са по-скъпи от всеки път

Apple наложи високите цени, откакто предходната година пусна в продажба iPhone X за прекомерно високата цена за смарт телефон от $999. Останалите компании последваха образеца ѝ. Първоначалната цена за Samsung Galaxy Note 9 беше също $999, като се очакваше да стигне и до $1250. LG и Гугъл също оповестиха високи цени за своите модели G7 Thinq и Google Pixel3.

Ако желаете да притежавате в действителност положително мобилно устройство, би трябвало да платите най-малко $700. 

Най-добрият метод да заобиколите тези пресилени цени е, като продължите да употребявате сегашния си телефон допустимо най-дълго

Ако сте купили смарт телефона си през последните години, вероятността той да е в чудесно положение е много висока. Някои процесори, създадени през 2016 година, могат да се оправят с множеството задания, приложения и функционалности на най-новите устройства.

Много хора сменят своите телефони, тъй като са остарели. Вместо да залагат на нещо ново те могат да сменят батерията, повода е, че промяната на някои съставни елементи може да накара употребения телефон да работи като туко-що платен от магазина.

 

Смартфоните са по-добри от по всяко време, само че в действителност са скъпи. Въпреки това не са прекомерно усъвършенствани спрямо предишни модели, с цел да оправдаят високите цени.

Спрямо по-стари устройства, новите смарт телефони не са доста по-атрактивни. С дизайна notch, на който залагат съвсем всички компании, е по-добре да се изчака за нещо ново и по-добро на пазара. / money.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР