Празнична музикално-театрална импресия Копнежът на мечтата с участието на актьорите

...
Празнична музикално-театрална импресия Копнежът на мечтата с участието на актьорите
Коментари Харесай

И театърът в Хасково с помощ за лечението на Дани

Празнична музикално-театрална импресия " Копнежът на фантазията " с присъединяване на актьорите от трупата на хасковския спектакъл и рок група „ Хангар 42 “ ще размени на 20 декември (вторник) оповестения театър „ Дванайсета нощ “. Представлението няма да се състои поради здравословен проблем на артист, осведомят от театъра.

Закупените за тази дата билети важат без презаверка. Новозакупените също ще бъдат на промоционална цена от 6 лв..

Екипът на спектакъл „ Иван Димов “ и музикантите от „ Хангар 42 “ се включва в акцията „ Да помогнем на Дани “, като цялата събрана сума от продажбата на билети за спектакъла ще бъде дарена за лекуването на 5-годишното дете, което се бори със Сарком на Юинг.

Благотворителната акция за Дани започва при започване на месеца. Кутии за дарения са сложени в регионалната администрация и община Хасково, както и в търговски обекти. В помощ на детето се провеждат и редица начинания.


60 557 лева по дарителската му сметка преведоха 43-годишният Георги Янков от Димитровград и фамилията му. Парите бяха набрани от дарения по време на благотворителната акция за бащата на две деца при започване на годината. Тогава той бе диагностициран с тежко заболяване, което съумя да пребори и към този момент се усеща добре. Вчера Георги и фамилията му са превели цялата останала по дарителската му сметка сума за лекуването на Дани.

Дано помогнем на това малко детенце и то има едно прелестно детство! Господ да го пази, пожелава фамилията на Георги Янков.

В помощ на Дани:

Paypal: [email protected]
Daniel Antonov Zlatev
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР