Правни експерти разкритикуваха правния екип на бившия президент Доналд Тръмп

...
Правни експерти разкритикуваха правния екип на бившия президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

„Разхождащ се мъртвец“: Експерти казват, че адвокатът по имунитета на Тръмп е загубил съдии, след като е „заложил капан за себе си“

Правни специалисти разкритикуваха правния екип на някогашния президент Доналд Тръмп за изказванието във вторник, че президентският имунитет обгръща политически убийства.

Съдия Флорънс Пан подлага на критика юриста на Тръмп Джон Зауер по отношение на желае за президентски имунитет по време на чуване в Апелативния съд на окръг Колумбия.

„ Може ли президент, който е наредил на Seal Team Six да убие политически противник, който не е бил импийчмънт, ще бъде ли обект на наказателно гонене? “ Пан попита юриста.

„ Ако той беше импийчмънт и наказан първи “, отговори Зауер.

Правият анализатор на Fox News Джонатан Търли, професор по право в университета Джордж Вашингтон, сподели в изява в мрежата, че аргументът на Тръмп „ е мъртва писмен знак в панела “.

„ Не имам вяра, че съдиите са съгласни, че имате потребност от присъда, с цел да преследвате президент “, сподели той. „ Не си потеглих с мисълта, че групата ще ръководи с някогашния президент “, добави той. „ В някои моменти те сякаш повече разискват дали ще и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР