Правителството трябваше да положи по-големи усилия. Има механизми, които все

...
Правителството трябваше да положи по-големи усилия. Има механизми, които все
Коментари Харесай

Тодор Чобанов: Независимо от усилията и желанието инфлацията не б...

Правителството трябваше да постави по-големи старания. Има механизми, които към момента не се употребяват и могат да бъдат приложени, с цел да се овладее инфлацията. Има и други области, където още може да се желае. Едната от тях е стопанската система. Тук нищо не успяхме да забележим значително, макар че има интерес към България. Това е една област, където чакам сензитивно да се усъвършенства работата на идната част на кабинета, безапелационен е Чобанов.

 

Той разяснява и подадената оставка от премиера: " Като човек на точните науки на акад. Николай Денков му отива да го направи в деня, когато това е планувано ", съобщи той

 

От друга страна се удостоверява анализът от предходните дни, че стремежът е да премине извънредно безпрепятствено и без исблъсъци преговорния развой и ротацията да се реализира по един допустимо най-лек и комфортен за всички метод. Намираме се в едни непознати води. Точно подобен вид политически развой досега в България не е имало. И съм оптимист, тъй като считам, че всички, които ще вземат участие в петък в договарянията, имат ясните претекстове, и настройката да се работи за бързо реализиране на една работеща формула и това ще се случи, сподели той в по " Нова телевизия ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР