Правителството ще тества поредица от мерки в Англия, включително ,

...
Правителството ще тества поредица от мерки в Англия, включително ,
Коментари Харесай

Великобритания тества мерки за връщане към масови събития

Правителството ще тества поредност от ограничения в Англия, в това число, с цел да разреши безвредното връщане към спортни мачове, културни събития и отваряне на нощни клубове.

Тестови събития през идващите месеци ще изследват по какъв начин вентилацията и тестването, преди и по-късно, могат да оказват помощ на хората да се събират на огромни групи още веднъж.

Сертификатите биха посочили дали човек е бил имунизиран, имал ли е неотдавнашен негативен тест и дали е придобил натурален имунитет. Всяко потребление на документи би било " лимитирано във времето ", съобщи спортният министър.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Според „ пътната карта “ за излизане от локдауна,...

Пилотните събития, които ще включват финала за Купата на Англия, ще продължат доникъде на май и някои от тях няма да изискват узаконяване за имунизация.

Министърът на спорта Найджъл Хъдълстън дефинира опитите като „ учене посредством деяние “ и съобщи, че към момента не са взети решения по отношение на документите за имунизация на острова.

Той сподели, че по-ранните тестови събития " съвсем несъмнено няма да включват какъвто и да е детайл на узаконяване " и че държавното управление ще преглежда и смекчаващи ограничения като еднопосочни коридори и хигиенични ограничения, съобщи BBC, представена от БГНЕС.

Хъдълстън съобщи, че министър председателят ще получи отчет за резултатите в края на май.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР