Правителството прие решение, с което се назначават нови областни управители

...
Правителството прие решение, с което се назначават нови областни управители
Коментари Харесай

Назначиха нови областни управители на София, Русе, Враца, Кюстендил, Плевен и Разград

Правителството одобри решение, с което се назначават нови регионални шефове на областите Враца, Кюстендил, Плевен, Разград, Русе и София .

Със същото решение се освобождават заемащите до момента съответните длъжности, оповестиха от Министерски съвет.

Иван Кючуков е новият регионален шеф на област София . Кючуков е машинен инженер с дълготраен опит в частния бранш в областта на автосервизното и следпродажбеното обслужване

Стефан Стефанов е назначен за регионален шеф на област Враца . Стефанов е правист с дълготраен опит като юрист по цивилен, наказателни и административни каузи, също така е работил в системата на учебното обучение и в Съвета за електронни медии.

За регионален шеф на област Кюстендил е назначена Катя Димитрова . Тя е правист с дълготраен опит като юрист.

Иван Янчев е назначен за регионален шеф на област Плевен . Янчев е правист и магистър по компетентност „ Транспортен мениджмънт “, с опит в региона на правото, превоза и логистиката, работил е в Регионалната ревизия по околната среда и водите (РИОСВ) - София, в регионалната администрация на Софийска област и в частния бранш.

Деян Димитров е назначен за регионален шеф на област Разград . Димитров е правист, лекар по „ Право “, с опит в региона на морското право, в преподавателската и научно-изследователската активност, работил е в Изпълнителна организация „ Морска администрация “ и в частния бранш, от 2020 година е юрист.

За регионален шеф на област Русе е назначен Анатоли Станев . Той е правист с дълготраен опит като юрист в региона на гражданското, административното, комерсиалното и корпоративното право, в интервала 2007 - 2011 година е общински консултант в Общинския съвет - Русе, а от 2020 година е шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда - Русе.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР