Правителството прие Проект за инвестиционен разход Възстановяване на летателната годност

...
Правителството прие Проект за инвестиционен разход Възстановяване на летателната годност
Коментари Харесай

Намериха се 99 млн. за да летят отново СУ-25

Правителството одобри Проект за капиталов разход „ Възстановяване на летателната валидност на самолети Су-25 “. Документът е създаден в сходство с член 27, т.8а от ЗОВСРБ, като в него е показана нуждата от възобновяване на летателната валидност на самолетите Су-25. Необходимите средства за осъществяване на плана са до 99 012 000 лева с Данък добавена стойност (82 510 000 лева без ДДС).

Изпълнението на Проекта ще разреши възобновяване на летателната валидност на самолетите Су-25 и опазване на добити отбранителни качества в интервала до придобиване на новия вид военен аероплан и достигането до оперативна подготвеност за потребление на същия за дейности по земни/надводни цели – роля „ Въздух - Повърхност “.

Правителството утвърди също спомагателни разноски в размер до 82 510 000 лева по бюджета на Министерството на защитата за 2018г., за подписване на договор/и за възобновяване на летателната валидност на самолети Су-25. Необходимите средства за осъществяването на плана се обезпечават за сметка на преструктуриране на разноските по централния бюджет за 2018 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР