Правителството полага максимални усилия бъдещите пенсионери да получават по-големи пенсии.

...
Правителството полага максимални усилия бъдещите пенсионери да получават по-големи пенсии.
Коментари Харесай

Цветанов: Правителството полага максимални усилия бъдещите пенсионери да получават по-големи пенсии

Правителството поставя оптимални старания бъдещите пенсионери да получават по-големи пенсии. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Той уточни, че по тази причина се поставят старания както приходните организации да си свършат работата, по този начин и в битката с контрабандата. Цветанов изясни, че прогнозата на Европейска комисия за 2019-2020 е стопански напредък 3,5 %.

По думите му страната ни е в топ петицата на страните, които имат стопански напредък и прогноза за този напредък.

,,Това ни дава самочувствието и това, което беше декларирано от министър-председателя и от финансовия министър единствено преди месец- месец и половина на един стопански конгрес, че в 2020 година ще има още веднъж нарастване в бюджетната сфера с 10 %'', разяснява Цветанов.

,,ГЕРБ за осем години в ръководство сме имали своя ангажимент в допълнение да даваме два пъти в годината добавки за най-ниските пенсии. Да, фактически тя не е чак толкоз огромна, само че приказваме за 100 млн. лева годишно. Това значи, че за осем години по 100 са 800 млн. лв'', изясни още Цветанов.

Българска социалистическа партия на партийно равнище си фалшифицират изборите, а приказват за такава заплаха на национално равнище – Корнелия Нинова и екипът ѝ вършат генерална подготовка, разяснява Цветанов Пленума на Българска социалистическа партия.

,,Всички сте очевидци по какъв начин през последните няколко седмици се приказва за подправяне на идните избори, че би трябвало да бъде определена новата ЦИК'', сподели Цветанов.

Той обърна внимание, че за избора на лидера на листа на Българска социалистическа партия се е чуло, че изборите са били опорочени.

,,Изборите са били манипулирани. Представете си тези, които споделят, че изборите ще бъдат манипулирани и фалшифицирани на национално равнище, вътре на партийно равнище си фалшифицират изборите. Корнелия Нинова и нейният екип вършат генералната си подготовка за гласуването с това, което чакаме и знаем, че те го вършат най-добре'', уточни Цветанов и напомни случая в Костинброд от 2013 година

На брифинга бе оповестено, че ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще проведат среща в централата на ръководещата партия.

,,Утре в 8:00 ще имаме публична среща, на която ще очертаем възможната перспектива'', уточни Цветанов и посочи, че с изключение на него в нея от страна на ГЕРБ ще взе участие министър председателят и водач на партията Бойко Борисов.

,,В 11.30 часа ще създадем работна среща с сътрудниците от "Воля ", сподели още Цветанов и посочи, че ще бъдат дискутирани секторни политики.

,,Те заложиха "Доходи " и "Здравеопазване ", ние сме планували да ги срещнем и с "Образование ", разясни още Цветанов.

Лидерът на ПГ заключи, че ГЕРБ са тези, които желаят да има разговор в Народното събрание и благодари на "Воля " за желанието да създадат сходна среща.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР