Правителството на Великобритания финансира английски компании да се представят на

...
Правителството на Великобритания финансира английски компании да се представят на
Коментари Харесай

Великобритания рекламира Webit.Festival в София

Правителството на Англия финансира британски компании да се показват на Webit.Festival Europe 2018. Посланието на британското държавно управление към бизнеса е: "Покажете на света своите новаторски артикули на Webit.Festival Europe ".

Форумът ще се организира в края на юни в българската столица.

Отделът за интернационална търговия в Обединеното кралство разгласи, че търси английски компании с новаторски нови технологии, които да показват на софийския конгрес, като им предлага да ги поддържа и финансово. Всичко това излиза наяве от информация на уеб страницата на Knowadge Transfer Network на Innovate UK.

„ Покажете на света своите новаторски софтуерни артикули на Webit.Festival “, гласи апелът на британското държавно управление към бизнеса на Острова.

България има съображение да се гордее с това, по какъв начин светът стартира да я възприема. И занапред ще берем резултатите от този труд.

„ Това е действителен образец по какъв начин Webit прави София цифрова столица “, написа уредникът на най-големия софтуерен конгрес у нас Пламен Русев в профила си във Фейсбук.

Изложбените площи на Webit.Festival бяха съвсем изцяло продадени още при започване на май, като се чака да се показват над 200 компании. Англия е една от страните с павилиони на тазгодишния конгрес. Освен нея такива ще имат Италия, Холандия и България. На форума се чака да дойдат редица иноватори и специалисти от бранша, както и любопитният хуманоиден робот София.

Тазгодишният фестивал е водещото софтуерно и цифрово събитие на Председателството на Съвета на Европейски Съюз и ще се организира в края на българския мандат – сред 25 и 27 юни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР